02 серпня стартує літня школа з фінансової грамотності «ТАЛАН» від Національного банку України!

  • 1106

?Шановні педагоги, викладачі, студенти, батьки, тренери з фінансової грамотності та усі, хто є рушійною силою сучасної освіти!

 02 серпня стартує літня школа з фінансової грамотності «ТАЛАН» від Національного банку України!

Зважаючи на низький рівень фінансової грамотності українців, про що засвідчують останні дані досліджень, Національний банк України займає проактивну позицію щодо підвищення фінансової обізнаності населення нашої країни як серед дорослих, так і серед молоді. На жаль, саме молодь, за даними цих досліджень, має найнижчі показники!

Відповідно до вимог сьогодення у 2025 році в шкільній освіті впроваджується новий обов’язковий предмет «Підприємливість та фінансова грамотність», який розрахований на учнів 8-9 класів.

Одне з ключових завдань підготовки до введення цього предмету – якісне та ефективне навчання вчителів і створення бази з методичного забезпечення курсу.

Упродовж серпня Національний банк у співпраці з залученими експертами пропонує усім бажаючим долучитися до потужного навчального інтенсиву з основ фінансової грамотності.

З темами та розкладом навчальних занять можна ознайомитись детальніше за посиланням https://cutt.ly/LLCtpf0

Кількість місць обмежена, тому просимо усіх охочих встигнути зареєструватися!

Посилання на реєстрацію: https://cutt.ly/gLCuUHl

Участь безкоштовна!

Ми також не забули про приємний бонус для вас! Учасники, які відвідають не менше 80% онлайн-занять, отримають СЕРТИФІКАТ, що засвідчує ваше успішне завершення літньої школи з фінансової грамотності.

Із нетерпінням чекаємо на зустріч з вами! «ТАЛАН» – твій старт у світ фінансової освіти!

Стартуй разом із Національним банком України!