За участі Агенція Сталого Розвитку АСТАР і Староушицької селищної ради відбулася зустріч із пасічниками громади щодо залучення фінансових ресурсів

  • 418

Фото без опису

?За участі Агенція Сталого Розвитку АСТАР? і Староушицької селищної ради відбулася зустріч із пасічниками громади щодо залучення фінансових ресурсів? (грантів, кредитів, державних програм підтримки)??

? Провели змістовну дискусію з пасічниками Староушицької громади за участі голови громади Анатолія Тимчука  та Володимира Арнаута (очільник Бізнес-асоціації "Дністер 143"), обговорювали ідею створення ініціативи для запуску кооперативу, з'ясовували складні питання: реєстрація пасіки, легалізація бізнесу, стосунки з фермерами, захист інтересів бджоляра, роль місцевої влади у розвитку мікро-, малого і середнього бізнесу, залучення фінансових ресурсів (грантів, кредитів, державних програм підтримки).

? в затишній атмосфері на трав'ярні родини Прудивусів обговорили відновлення виробництва ефірних олій та гідролатів, яким славилася Староушицька громада, визначили стартові умови для вирощення та переробки перечної м'яти, узгодили процедуру підготовки бізнес-плану для обробки 10 га., а також залучення стартового капіталу для налагодження цього процесу.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису