Привітання голови громади Анатолія ТИМЧУКА з Днем Конституції!

  • 257

Фото без опису

Шановні жителі Староушицької територіальної громади!

Щиро вітаю із визначним державним святом – Днем Конституції України.????????

????Основний Закон – один для всіх. Шануймо його, пам'ятаючи, що Україна починається з кожного з нас. І тільки нам під силу збудувати суспільство, в якому будуть створені умови для всебічного розвитку людини, де пануватимуть гуманізм, демократія, верховенство права і справедливість.

На превеликий жаль, сьогодні наша країна також відстоює свою незалежність та територіальну цілісність в умовах повномасштабної війни, розв’язаної проти України путінською росією. Ця боротьба триває щоденно і ми не маємо права програти, ми боронимо своє право вільно обирати майбутнє. Для нас це війна за свободу, цивілізованість, демократію та європейські цінності проти імперських амбіцій підступного агресивного сусіда-злочинця. Українці були, є і будуть господарями на своїй землі, правда за нами – тож ми обов’язково здобудемо перемогу в ім’я європейського майбутнього рідної України.???????????????? Низький уклін, вічна пам’ять і слава визволителям, котрі зі зброєю в руках захистили і зараз захищають свободу і незалежність нашої країни, і трудівникам тилу, які самовіддано працювали та працюють за для Перемоги.

Бажаємо вам міцного здоров`я, щастя і благополуччя, любові і шани, ясного неба та віри у славне майбутнє нашої України! Нехай на нашій благословенній землі завжди панує мир, спокій та добро! Вічна пам’ять загиблим, честь і слава живим героям! Слава Україні!????????

З повагою – селищний голова Анатолій ТИМЧУК