Староушицька громада, за сприяння регіонального відділення АМУ, отримала гуманітарну допомогу від благодійників

  • 808

Фото без опису

Староушицька громада, за сприяння регіонального відділення АМУ, отримала гуманітарну допомогу від благодійників

До складу Хмельницького регіонального відділення Асоціації міст України входить 45 громад-членів. Під час повномасштабного вторгнення рашистів на територію України РВ почало координувати допомогу благодійників, допомагати громадам взаємодіяти між собою для налагодження гуманітарної роботи та самостійно формувати вантажі із найнеобхіднішого для областей, що постраждали від вторгнення окупантів.

Перебуваючи у постійному зв’язку з громадами та розуміючи проблеми з якими зіштовхуються органи місцевого самоврядування виконавча дирекція регіонального відділення АМУ завжди шукає шляхи допомоги громадам-членам. Так, днями на запит РВ відгукнулася Хмельницька обласна громадська організація «Об’єднання правників Злагода» в особі керівника - Володимира Кушніра. Зокрема, благодійники запропонували гуманітарну допомогу для внутрішньо переміщених осіб, що знайшли прихисток у громадах області. Перша частина цієї допомоги уже доставлена у Староушицьку громаду. Вантаж складався із засобів гігієни, дитячих підгузків, побутової хімії, дитячого харчування для різного віку, сезонного жіночого, чоловічого та дитячого одягу і взуття, іграшок.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

«Сьогодні кожен із нас має робити максимум, щоб наближати перемогу чи допомагати тим, хто найбільше постраждав від агресії рф. Хоч раніше гуманітарна допомога була зовсім не нашим профілем, зараз охоче беремося за цю справу та усім колективом допомагаємо зробити так, щоб її отримали ті, хто потребує. Щиро вдячні благодійникам, які надають речі першої необхідності. Ваш вклад надзвичайно великий» - підсумувала в.о. виконавчого директора Хмельницького РВ Асоціації міст України Тетяна Крупа.