МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

  • 1074

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

Першого червня відзначають Міжнародний день захисту дітей. Він покликаний нагадати суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

Для маленьких жителів та гостей громади сьогодні лунали вітання від селищного голови Анатолія Тимчука. Дітки мали змогу взяти участь у різноманітних спортивних конкурсах, руханках, флешмобі, долучитись до творчих майстер-класів, спробувати плести маскувальну сітку, переглянути виставу лялькового театру. Отримали нагороди переможці конкурсу малюнків «Миру і щастя всім дітям України». Хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх, хто загинув внаслідок війни.

Діти - це наше майбутнє, наш сенс життя і наше щастя. Щиро віримо, що вже наступного року українські діти зустрічатимуть свято не в підвалах під обстрілами, а у мирній, щасливій та вільній від окупантів Україні.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

?Напередодні Міжнародного дня захисту дітей голова Староушицької селищної ради Анатолій Тимчук разом із заступником голови з питань діяльності виконавчих органів Василем Горбняком, директором КУ «Територіальний центр соціального обслуговування та надання соціальних послуг» Наталією Рибак, начальником служби у справах дітей Олександрою Корчовою відвідали дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування, а також дітей які перебувають у складних життєвих обставинах та вручили подарунки. Також цього ж дня відвідали дитячий будинок сімейного типу М’ялковської Валентини Василівни та М’ялковського Олександра Володимировича, в якому на даний час виховується 7 дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування. Спілкуючись із цими надзвичайними людьми, відчуваєш що для них вони не просто вихованці дитячого будинку, вони для них як рідні діти. Сама мати-вихователька Валентина Василівни з гордістю розказує про успіхи своїх дітей, яких вони виховують зараз та виховували до цього часу. Вона ними надзвичайно пишається та завжди підтримує зв’язок, тому що для неї вони вже рідні діти, яких вона любить щиро та віддано.

????Міжнародний день захисту дітей – це нагадування дорослим, що дитинство найпрекрасніша мить нашого життя, це – пора сподівань та здійснення мрій. Немає більшого щастя у світі, аніж посмішки дитини!???????? Діти – це найголовніше, що мають дорослі. Наш обов’язок зробити все можливе і неможливе, аби кожна дитина відчувала захист, безпеку, підтримку, турботу та любов.??

  

 

????Наша поліція активно бере участь у проведенні різних заходів у громаді. ???????????

????1 червня, з нагоди Міжнародного дня захисту дітей????, поліцейський офіцер громади Володимир Чабан, ювенальна поліцейська Анастасія Григор‘єва, директор КУ «Територіальний центр соціального обслуговування та надання соціальних послуг» Наталія Рибак, начальник служби у справах дітей Олександра Корчова відвідали багатодітні сім'ї та вручили солодощі від польських друзів. Також відвідали ще одну сім‘ю, яка перебуває у складних життєвих обставинах.

????Кожна дитина, яка потребує підтримки, має її отримати. Офіцери роблять все можливе, щоб підтримати дітей у цей важкий час.