Стратегію розвитку на 2022-2027 роки затвердили на черговій сесії Староушицької селищної ради

  • 680

Фото без опису

6 травня 2022 року рішенням двадцять п'ятої сесія восьмого скликання Староушицької селищної ради затверджено важливий документ стратегічного планування - Стратегію розвитку Староушицької територіальної громади на 2022-2027 роки, завдяки якому громада зможе раціонально організувати свою діяльність та стратегічно розподілити обмежені ресурси.

Рішення про затвердження стратегії розвитку Староушицької селищної  територіальної громади на 2022-2027 рр

Стратегія визначає цілі та пріоритети її розвитку на період до 2027 року: завдання та проекти, спрямовані на структурні зміни в економіці й соціальній сфері, поступове розв`язання наявних проблем, враховуючи при цьому Звіт про стратегічну екологічну оцінку. 

Звіт про стратегічну екологічну оцінку стратегії розвитку Староушицької селищної територіальної громади на 2022-2027 рр.

Стратегія розвитку Староушицької громади розроблена з метою:

•  створити комфортні та безпечні умови для роботи, проживання і дозвілля мешканців громади;

•  зробити громаду центром сталого туризму на Подністер’ї;

•  розвивати органічне аграрне виробництво та переробку сільськогосподарської продукції на території громади.

Фото без опису

Нагадаємо, наприкінці жовтня 2021 року завершився етап розробки проекту Стратегії розвитку громади на 2022 – 2027 роки. Робоча група з розробки Стратегії працювала з січня 2021 року по жовтень 2021 р., було проведено 9 засідань 35-ти учасників робочої групи у офлайн та онлайн форматі.

Підготовка цього важливого документа відбувалась за експертної підтримки, забезпеченої Програмою  «U-LEAD з Європою» та за участю  представників всіх адміністративних одиниць, які увійшли до складу Староушицької селищної територіальної громади, депутатів, представників місцевих підприємств, приватних підприємців, громадських активістів, різногалузевих фахівців. Було враховано всі думки та пропозиції бачення розвитку громади всіх верств населення.

Селищний голова Анатолій ТИМЧУК щиро подякував усім, хто активно долучився до створення та написання Стратегії розвитку Староушицької селищної територіальної громади – нашого рідного краю.

Отже, перед нами – великі плани на майбутнє та важливі завдання. Успіхів, наснаги та віри у свої сили, у людей, в процвітання Староушицької громади, всієї України!

Фото без опису