День пам'яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

  • 527

Фото без опису

Шановні жителі громади??

8-9 травня Україна традиційно вшановує День пам'яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Сьогодні важливо згадати про значний внесок нашого народу у перемогу над нацизмом. Висловити глибоку вдячність та сердечну шану всім тим, хто виборов перемогу, увічнити пам'ять про загиблих воїнів, жертв війни та злочинів проти людства.

Цього року Україна перебуває в умовах повномасштабної військової агресії росії, яка посягає на нашу незалежність і територіальну цілісність, на саме існування українців, намагається зруйнувати міжнародну систему безпеки і загрожує миру у всій Європі. Однак захисники України боронять нашу свободу, сьогодні з честю виконують покладені на них завдання, виявляючи при цьому високий професіоналізм, мужність та відвагу.????????

Низький уклін, вічна пам’ять і слава визволителям, котрі зі зброєю в руках захистили свободу у Другій світовій війні і слава воїнам що захищають свободу і незалежність нашої країни зараз, та трудівникам тилу, які самовіддано працюють задля Перемоги.

Бажаю всім міцного здоров”я, щастя і благополуччя, любові і шани, ясного неба та віри у славне майбутнє рідної нашої України!????????

Нехай на нашій благословенній землі завжди панує мир, спокій та добро!????????

З повагою - селищний голова Анатолій ТИМЧУК