Провели в останню путь нашого земляка, Героя Валентина ПЕТРУКА

  • 595

Фото без опису

У суботу, 30 квітня провели в останню путь нашого земляка, Героя Валентина ПЕТРУКА, який загинув 23 квітня у Донецькій області у війні з російськими окупантами.

З Героєм, який віддав своє життя за Україну, прощалися земляки, рідні, близькі, друзі, волонтери та воїни.

Петрук Валентин Васильович народився 6 серпня 1997 року в с. Гута-Чугорська, Кам’янець-подільського р-ну Хмельницької області.

З 2007 по 2016 рік навчався в Гуто-Чугорській початковій школі і Чабанівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів. З дитинства мріяв бути розвідником. Після завершення навчання в 9 класі вступив до професійно-технічного училища, де мав отримати кваліфікацію сантехніка.

Фото без опису   Фото без опису

Коли розпочалися військова агресія на сході, Валентин відразу перейнявся тривожними новинами. А коли йому виповнилось 18 років, він не роздумуючи, прийшов до військкомату і записався добровольцем. Пізніше підписав котракт. А далі була служба в ЗСУ. Друзі однокласники, педагоги пам’ятають його звичайним, хлопцем, який мав завжди свою думку і завжди чинив так, як йому веліла совість і звичайний обов’язок громадянина України.

Починаючи з  2016 року брав участь у боях на Світлодарській дузі. Рубіжне, Попасна Золоте, Водяне – це ті міста які загартували дух відважного воїна. Нагороджений відзнакою Президента України «За участь в антитерористичній операції». 

Із початком широкомасштабної війни росії проти нашої держави, 131 окремий розвідувальний батальйон, у складі якого воював Валентин, завжди проводив важкі бойові завдання. Снайпер-розвідник, старший солдат Валентин ПЕТРУК захищав Україну до останнього подиху... Загинув у боях біля м.Покровськ Донецька обл. під час обстрілу ворожими градами.

Фото без опису

Схиляючись у скорботі та розділяючи біль непоправної втрати, ми висловлюємо щирі співчуття родині і близьким загиблого.

Царство небесне і вічна пам’ять Герою, який понад усе любив Україну і поклав своє життя за її мирне майбутнє.

Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису