ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ПРОЕКТУ ДОКУМЕНТА ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ ТА ЗВІТУ ПРО СТРАТЕГІЧНУ ЕКОЛОГІЧНУ ОЦІНКУ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ СТАРОУШИЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ НА 2022-2027 РОКИ

  • 661

Фото без опису

Відповідно до ст. 5, ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», Староушицька селищна рада Хмельницької області (далі - Староушицька селищна рада)  повідомляє про оприлюднення проекту документу державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку документу державного планування (Далі- Звіт)  «Стратегія розвитку  Староушицької селищної територіальної громади на 2022-2027 роки»  (далі - ДДП).

Стратегія направлена на визначення пріоритетних напрямів економічного і соціального розвитку, підвищення стандартів життя населення шляхом розбудови інфраструктури, забезпечення якості та загальної доступності публічних послуг.

Орган, що прийматиме рішення про затвердження ДДП -  Староушицька селищна рада.

Дата початку процедури громадського обговорення Звіту 24.01.2022 р. Термін процедури громадського обговорення становить 30 днів, тобто з 24.01.2022 р. по 22.02.2022р.

Процедура громадських обговорень відбувається шляхом надання письмових зауважень і пропозицій (у тому числі в електронному вигляді).

Орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом ДДП, Звітом та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується ДДП - Староушицька селищна рада.

Орган, до якого подаються зауваження - Староушицька селищна рада, 32385, Хмельницька область, Кам`янець-Подільський р-н, смт Стара Ушиця, вул. Українська, 5. E-mail: su.otg@ukr.net, тел. (0382) 9-94-82.

Строки подання зауважень і пропозицій – 30 днів з дати початку процедури громадського обговорення, тобто з  24.01.2022 р. по 22.02.2022р.

Місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується ДДП – Департамент екології та природних ресурсів Хмельницької ОДА - https://www.eko.adm-km.gov.ua/  та Староушицька селищна рада.

Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту ДДП відсутня.

Звіт про стратегічну екологічну оцінку ДДП доступний за посиланням на офіційному сайті Староушицької селищної ради Хмельницької області – https://staroushytska-gromada.gov.ua/news/ у розділі «Новини».

Фото без описуЗВІТ про СТРАТЕГІЧНУ ЕКОЛОГІЧНУ ОЦІНКУ    Фото без опису