Підсумки тижня

  • 167

Фото без опису

ℹ️Підсумки тижня

📌Староушицьким селищним головою проведено нараду з деяких питань, що стосуються об’єктів нерухомого майна, які знаходяться на території Староушицької громади. Обговорено порядок та подальші кроки щодо реєстрації права комунальної власності на такі об’єкти нерухомого майна за Староушицькою селищною радою.

📌Відбулась робоча зустріч представників національного парку «Подільські Товтри»🌿 із працівниками Староушицької селищної ради. Сторони обговорили необхідність популяризації охорони природи, підвищення екологічної освіти населення та запобігання заподіянню шкоди природним комплексам і об'єктам. Погодили проводення спільної роботи щодо створення умов для розвитку регульованого туризму і відпочинку на території Парку в межах Староушицької громади.

📌При значній перерві в електропостачанні активується робота "Пунктів незламності" в нашій громаді. Найбільш відвідуваним місцем став Пункт незламності в приміщенні ЦНАПу. Кількість відвідувачів сягає до 40 осіб. Нагадуємо, наразі Пункти незламності в нашій громаді працюють в смт Стара Ушиця за адресою:

🔲 вул. Миру, 12 (35-ї державної пожежно-рятувальної частини) - ЦІЛОДОБОВО!

🔲 вул. Українська, 5 (приміщення ЦНАПу)

📌Заклади загальної середньої освіти Староушицької громади долучились до благодійного освітнього проєкту “Flowers4school”🌷, що допомагає озеленювати школи. Заклади безплатно отримали колекцію тюльпанів, нарцисів, гіацинтів та крокусів, а також усі необхідні матеріали для посадки рослин. 🌷Завдяки проєкту «Flowers4school» діти мали змогу піклуватися про школу, отримали позитивні емоції під час висадки цибулин, вчилися розуміти світ рослин та природи.

📌Фахівці із соціальної роботи Староушицької громади отримали два 📱планшети Lenovo TB-X606X📱 від міжнародної благодійної організації Партнерство «Кожній дитині».

📌З нагоди новорічних та різдвяних свят Староушицькою селищною радою було придбано солодкі подарунки для дітей громади.

📌На території всієї громади у всіх населених пунктах проводили збір допомоги для жителів Херсону.

📌Протягом тижня у молодіжному центрі на базі «Бакота Хаб » відбувалися заходи:

✔️ воркшоп з мозаїки для дітей Понад 30 унікальних робіт зробили діти за допомогою артгрупи @lisova_3 Світлани Гриб та Сергія Спіжового.

✔️ майстер-клас з малювання від @baznyk_studio Лише за 2 години учасники навчились різним технікам малювання акриловою фарбою🎨

✔️ у хаб завітав саунд дизайнер та 🎼звукорежисер - Федір Хівріч. Федір подарував нам унікальний майстер-клас по створенню музики🎼 та продажу її на онлайн-платформах та поділився своїм досвідом у цій справі, який він здобув довгими роками працюючи на СТБ, 1+1 і не тільки.

✔️ проведено виїздний теоретичний майстер-клас з основ керування 🛸дроном від Сергія Толстіхіна

📌Проведено засідання комісії з надання матеріальної допомоги жителям громади. Вирішено з місцевого бюджету💰 надати матеріальну допомогу 16 жителям нашої громади на суму 44 600 грн.